Fil:Handbok i Kok-Konsten-1873.djvu

Från Wikisource, det fria biblioteket.
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Länk till indexsidan
Gå till sida
nästa sida →
nästa sida →
nästa sida →

Originalfil(1 652 × 2 461 pixlar, filstorlek: 17,8 Mbyte, MIME-typ: image/vnd.djvu, 172 sidor)

Den här filen är från Wikimedia Commons och kan användas av andra projekt. Beskrivningen på dess filbeskrivningssida där visas nedan.

Sammanfattning

Beskrivning
Svenska: Handbok i kok-konsten: En hjelpreda för unga husmödrar och kokerskor i wanlig och finare matlagning, jemte förord och inledning om de för en kunnig och erfaren kokerska nödiga insigter m.m. (andra upplagan) 1873.
Datum
Källa http://libris.kb.se/bib/17492163
Skapare Nanny Söderström
Tillstånd
(Återanvändning av denna fil)
Den här bilden är fri att använda eftersom det är en inscannad kopia eller tekniskt sett likvärdig reproduktion av ett verk som redan är fritt. Originalverket är fritt att använda på grund av:
Public domain

Detta verk är också upphovsrättsfritt i länder och områden där upphovsrätten förfaller 100 år eller färre efter upphovsmannens död.


Detta verk är i public domain i Förenta staterna eftersom det publicerats före den 1 januari 1928.


Den här mallen är avsedd att användas för att förtydliga att eventuella förbättringar av bilden inte är tillräckliga för att uppnå verkshöjd.


Dialog-warning.svg
Notera: Den här mallen är bara applicerbar på inscannade dokument eller motsvarande. För fotografier av tavlor eller andra konstverk som är fria att avbilda, använd mallen {{PD-Art}} i stället. Se Commons:When to use the PD-Art tag.

Bildtexter

Ingen bildtext har definierats

Objekt som porträtteras i den här filen

motiv

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande23 februari 2015 kl. 20.19Miniatyrbild för versionen från den 23 februari 2015 kl. 20.191 652 × 2 461, 172 sidor (17,8 Mbyte)Peter Isotalo(uploaded using chunked upload script)