Att centrera

Hoppa till navigering Hoppa till sök

Aldrig får man vara riktigt glad. Tydligen kommer MediaWiki:Proofreadpage pagenum template tas ur bruk vid en kommande uppdatering. Men jag låter NOEDITSECTION vara kvar där tills vidare det kommer dock inte vara någon permanent lösning. Att lägga den i Proofreadpage_header_template löser nog bara problemet om man använder header-funktionen i pages-taggen.

Någon som har något emot att vi flyttar den här tråden till Wikisourcediskussion:Korrekturläsning.

Thurs21 oktober 2010 kl. 20.49

Vi har ju dessutom lagt in ett ankare i den sidan, frågan är om dessa ankare har använts i något sammanhang?

Lavallen21 oktober 2010 kl. 20.58

Jag tycker mig minnas att jag sett något exempel men kan inte hitta tillbaka dit. Särskilt många ställen är det nog inte.

Edit:Hittade ett ställe:En naturforskares resa omkring jorden/Register

På engelska ws som gått över till att använda Pagenumbers.js fungerar länkningen till sidan fortfarande men den länkningen varkar aldrig legat i pagenum-mallen. Men hur det är gjort har jag inte lyckats att lista ut.

Thurs21 oktober 2010 kl. 23.54

Vad är Pagenumber.js för ngt? (Låter som Javascript, och jag hade för mig att man ville bort från java, inte ha mer sådant.)

Lavallen22 oktober 2010 kl. 08.41

Det gäller nog inte korrekturläsningen på Wikisource. PageNumbers.js är ett javascript som finns på flerspråkiga wikisource och som ska förbättra funktionen på de här sidlänkarna. Exakt vad förbättringen består av framgår inte men du kan kanske titta på norska ws som ska ha den installerad. På Oldwikisource:Wikisource:Shared Scripts finns det beskrivning på hur man kan installera den och där finns också några andra tilläggsfunktioner som kan vara intressanta.

Thurs22 oktober 2010 kl. 11.34