Författardiskussion:Anna Maria Lenngren

Från Wikisource, det fria biblioteket.
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Här finns ju alla titlarna inlagda: Om det skapas en mall nu så kan den föras in samtidigt som dikterna skrivs in, så behöver det inte bli så många småändringar och efter korrigeringar. Tror jag. Det blir i alla fall lättar att fylla i förra och nästa.Agneta 27 september 2006 kl. 21.36 (UTC)

Hör de här dikterna ihop så mycket att förra- och nästa-länkar behövs? Vilken ordning ska det isåfall vara? Att ha en alfabetisk ordning efter titlar tycker jag inte tillför så mycket. Med titelmallen kan man ju följa länken till författarsidan och därifrån gå vidare till andra dikter. /EnDumEn 28 september 2006 kl. 13.15 (UTC)
Nej, jag tror inte att de hör ihop så starkt att det ska vara i en berättande följd. De presenteras inte heller i bokstavsordning i de ursprungliga verken. Det finns en uppdelning i min familjs äldsta "praktutgåva" som stämmer med den ena av de bägge jag har; Översättningarna presenteras sist och för sig. Men kanske ska vi presentera dem i kronologisk ordning istället? I den ena version jag har så undrar jag om man inte tagit ganska stor hänsyn till Carl Larssons bilder och disponerat så att de fungerat med lagom mycket dikter och bilder ihop. Menar du att författarlänken i titeln leder till verket som helhet? (Ja, för henne gör det väl det). Warburg la ju in ganska många noter, både direkt på sidorna men också i sin ordförklaring. De är numrerade 1-93 och det är ganska mycket text. Men kanske kan man göra som i Fänrik Stål att man länkar till förklaringar/artiklar eller som jag gjorde igår lägger in förklaringar på sidan.Agneta 28 september 2006 kl. 15.19 (UTC)

Starta en diskussion om Författare:Anna Maria Lenngren

Starta en diskussion