Indexdiskussion:Hagaparken

Från Wikisource, det fria biblioteket.
Hoppa till navigering Hoppa till sök
CC-BY-SA icon.svg Detta material är fritt tillgängligt under Creative Commons-licensen Erkännande-Dela Lika 3.0.

för publicering i Wikipedia? :), tja, jag tror nog vi förstår... -- Lavallen 25 september 2009 kl. 16.23 (CEST)

Det finns flera otydligheter i löftet/licensen. Men jag tolkar det som att jag har fullmakt att ta vara på innehållet. Om Wikipedia behöver information (märk väl att broschyren är faktakontrollerad) om Turkiska kiosken, så kan vi plocka inte bara fakta utan även formuleringar ur den här broschyren. Men först måste broschyrtexten vara möjlig att hänvisa till. Den finns ju inte på bibliotek. Att digitalisera broschyren som den är (avfotograferad, med renskriven text) i Wikisource är bara ett första (och nödvändigt) steg för att göra det möjligt för Wikipedia att använda innehållet. --LA2 27 september 2009 kl. 22.45 (CEST)
Det var det jag förstod. Som ws-text platsar den absolut. Och att helt kort vid ett möte förklara vad det innebär att publicera den här, kan nog varken vara lätt att förklara eller kanske ännu mer ta till sig. Att publicera på nätet är ju inte automatiskt samma sak som CC-BY-SA... -- Lavallen 28 september 2009 kl. 07.32 (CEST)

Sidordning[redigera]

Jag upplever att rubriken: "Till Hagaparken" ska placeras sist och är beredd att flytta den dit. Men jag tvekar på stycket innan: "Haga : Ett kungligt kulturarv", om det också ska flyttas med, då det känns som ngt som saknar rubrik på förstasidan och känns som ett litet tillägg på slutet med lite reklam för andra produkter. -- Lavallen 27 september 2009 kl. 08.39 (CEST)

Frågan är om det överhuvud taget ska betraktas som en del av texten. Normalt brukar vi inte ta med reklamavsnitt vid transkluderingar och denna är dessutom helt aktuell.--Thurs 27 september 2009 kl. 22.17 (CEST)
Menar du då både reklamen för boken och öppettiderna m.m.? -- Lavallen 28 september 2009 kl. 07.28 (CEST)
Det var reklamen för boken jag tänkte på. Öppettiderna känns visserligen också som ett tillägg, men det är ju trots allt en broschyr för besökare och besöksinformation hör väl till detta.--Thurs 28 september 2009 kl. 19.00 (CEST)