Indexdiskussion:Kris i befolkningsfrågan folkupplaga.djvu

Från Wikisource, det fria biblioteket.
Hoppa till navigering Hoppa till sök
CC-BY-SA icon.svg Detta material är fritt tillgängligt under Creative Commons-licensen Erkännande-Dela Lika 2.5.

Upphovsrättsinnehavare till denna bok är Stockholms stad genom Stockholms kulturförvaltning. Boken är licensierad under Creative Commons 2.5, dvs Erkännande - Dela lika. Det innebär att du är fri att ladda ned boken, trycka den, läsa den samt dela med dig av den, men du måste beakta följande principer: Erkännande — Du måste ange upphovsmannen och/eller licensgivaren på det sätt de anger (men inte på ett sätt som antyder att de godkänt eller rekommenderar din användning av verket). Dela Lika — Om du ändrar, bearbetar eller bygger vidare på verket får du endast distribuera resultatet under samma licens eller en liknande licens som denna. Utförligt avtal finns att läsa på http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/se/

Anmärkningar till korrekturläsningen[redigera]

Sida 190. Fotnot 2 är inplacerad efter 1934 års utgåva. Edaen (diskussion) 19 september 2012 kl. 12.54 (CEST)

Innehållsförteckningen[redigera]

När den automatiska titelmallen används i pages-taggen kommer alla länkar till huvudnamnrymden med. För att förhindra detta kan man lägga ett kolon först i länken.--Thurs (diskussion) 17 april 2013 kl. 12.26 (CEST)

Det jag ville uppnå var att länken i huvudet till angränsande sidor även skulle visas i och till innehållsförteckningen, men lyckades inte komma på hur. Edaen (diskussion) 17 april 2013 kl. 12.31 (CEST)
Första länken på en indexsida antas alltid gå till ingångssidan. För att nästa sida skall länka till denna sidan måste man alltså upprepa denna länk två gånger t. ex. [1]. Var det det som var problemet eller missförstod jag dig?--Thurs (diskussion) 17 april 2013 kl. 12.47 (CEST)
Det var rätt förstått. Tack! Edaen (diskussion) 17 april 2013 kl. 13.38 (CEST)