Fil:Utaf Adelig Öfning-1696.djvu

Från Wikisource, det fria biblioteket.
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Länk till indexsidan
Gå till sida


Originalfil(1 594 × 2 363 pixlar, filstorlek: 7,51 Mbyte, MIME-typ: image/vnd.djvu, 78 sidor)

Den här filen är från Wikimedia Commons och kan användas av andra projekt. Beskrivningen på dess filbeskrivningssida där visas nedan.

Sammanfattning

Beskrivning
Svenska: Utaf adelig öfning en liten handbook, som wisar fulkomligen alt hwad en gullsmed och gull arbetare och des werk angår, 1696.
Datum
Källa http://libris.kb.se/bib/14681199
Skapare Åke Rålamb

Licensiering

Den här bilden är fri att använda eftersom det är en inscannad kopia eller tekniskt sett likvärdig reproduktion av ett verk som redan är fritt. Originalverket är fritt att använda på grund av:
Public domain

Detta verk är också upphovsrättsfritt i länder och områden där upphovsrätten förfaller 100 år eller färre efter upphovsmannens död.


Dialog-warning.svg Du måste även inkludera en tagg för allmän egendom i USA för att indikera varför detta verk är allmän egendom i USA.


Den här mallen är avsedd att användas för att förtydliga att eventuella förbättringar av bilden inte är tillräckliga för att uppnå verkshöjd.


Dialog-warning.svg
Notera: Den här mallen är bara applicerbar på inscannade dokument eller motsvarande. För fotografier av tavlor eller andra konstverk som är fria att avbilda, använd mallen {{PD-Art}} i stället. Se Commons:When to use the PD-Art tag.

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande24 februari 2015 kl. 20.47Miniatyrbild för versionen från den 24 februari 2015 kl. 20.471 594 × 2 363, 78 sidor (7,51 Mbyte)Peter Isotalo(uploaded using chunked upload script)

Följande 79 sidor använder den här filen: