Fil:Blanckamäreta-1614.djvu

Från Wikisource, det fria biblioteket.
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Länk till indexsidan
Gå till sida
nästa sida →
nästa sida →
nästa sida →

Originalfil(2 108 × 2 542 pixlar, filstorlek: 18,58 Mbyte, MIME-typ: image/vnd.djvu, 96 sidor)

Den här filen är från Wikimedia Commons och kan användas av andra projekt. Beskrivningen på dess filbeskrivningssida där visas nedan.

Sammanfattning

Beskrivning
Svenska: Blanckamäreta, Thet är En sanfärdigh tragoedia om the gruffuelighe mordh, som konungh Byrger, af drotning Märetes tilskyndan på sine brödher: och konungh Magnus i Smeeck på sin son, genom drotningh Blanckes rådh och dådh, i Swerige fordom bedreffuo, utgiven 1614. Skannad av Svenska Dramawebben.
Datum
Källa http://libris.kb.se/bib/12544741
Skapare Johannes Messenius (1579-1636)

Licensiering

Den här bilden är fri att använda eftersom det är en inscannad kopia eller tekniskt sett likvärdig reproduktion av ett verk som redan är fritt. Originalverket är fritt att använda på grund av:
Public domain

Detta verk är också upphovsrättsfritt i länder och områden där upphovsrätten förfaller 100 år eller färre efter upphovsmannens död.


Detta verk är i public domain i Förenta staterna eftersom det publicerats före den 1 januari 1928.


Den här mallen är avsedd att användas för att förtydliga att eventuella förbättringar av bilden inte är tillräckliga för att uppnå verkshöjd.


Dialog-warning.svg
Notera: Den här mallen är bara applicerbar på inscannade dokument eller motsvarande. För fotografier av tavlor eller andra konstverk som är fria att avbilda, använd mallen {{PD-Art}} i stället. Se Commons:When to use the PD-Art tag.

Bildtexter

Ingen bildtext har definierats

Objekt som porträtteras i den här filen

motiv

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande3 maj 2015 kl. 15.17Miniatyrbild för versionen från den 3 maj 2015 kl. 15.172 108 × 2 542, 96 sidor (18,58 Mbyte)Peter Isotaloc:User:Rillke/bigChunkedUpload.js: =={{int:filedesc}}== {{Information |description={{sv|1='''', utgiven . Skannad av [ Svenska Dramawebben].}} |date= |source=http://libris.kb.se/bib/ |author= |permission= |other versions= }} =={{int:license-heade...

Följande 97 sidor använder den här filen: